30 Ekim 2010 Cumartesi

bütün kızlar toplandıkkk


Benim orada kaldığım yer öğrenci evi aslında pek yurt sayılmaz.3+1 evleri düşünün işte 2,3,4 kişilik 3 oda var.Mutfak,salon,banyo gibi ortak alanlarımız var.Ben 2 kişilik odada kalıyorum Pınar'la.Evler 9 kişilik aslında ama biz 4 kişi kalıyoruz.4daire dolu.Bizim dışımızdaki 3 daire full.Bizim ki niye boş diye sorarsanız ben 2. sınıflarla kaldığım için boş :D çünkü 2.sınıflarla kalmak istemiyorlar.

Diğer odada Güner ve Melek die 2 kız kalıyor. Güner Çorumlu,Melek Uşaklı.İyi kızlar iyi anlaşıyoruz zaten çok anlaşmamıza gerek kalmıyor her şeyi ayrı yaptığımız için.Pınarla ikimiz yapıyoruz yemekti alışverişti falan. Sadece ortak alan temizliğini hep beraber yapıyoruz,faturaları ortaklaşa ödüyoruz.O yüzden sorun çıkmıyor.

Az kişi kalmamıza rağmen bizim ev töbe yarebbim Manukyanın evi gibi.Gelen giden hiç eksik olmaz.Mesela üst dairemiz çok ekşınlı bi daire.Sürekli tartışma olur hiç anlaşamazlar.Elif gelir Evrim'i şikayet eder gider sonra Evrim gelir Elif'i şikayet eder.Sonra Serap gelip ikisinide anlatır durur.Dinlieriz bizde yapmayın ya öyle demeyin biilmem ne etliye sütlüye karışmaz dinleriz sadece yani.

E tabi hep sakinlik olmuyor.Karşı dairemiz hoppa kızlarla dolu.Bi gün bunları polis getirdi eve :D Bi günde erkek arkadaşlarının evine gitmişler(ki bunlar ek yerleştirmeyle gelip 1günde bu kadar samimi arkadaş olupta eve giden tipler)ev sahibide sizi bilmemneler die evden kovmuş bunları.E Kırkağaç gibi bi köyde çekersen altına mini eteği giyersen en baba dekolteyi altına tak tak topukluları.. başka ne bekliyosun ki zaten sen her yeri İzmir mi sanıyosun be güzelim diyesim geliyor tabi.Tamam özünden taviz veremessin birazda başının ağrımaması için uyumlu olman lazım.Ben onlara uymam onlar bana uysun dersen alırsın başına belayı kırkağaçta.

Sonra orda en şikayetçi olduğum şey aynı müzik zevkini paylaştığım 1 insan bilem yok ya :/ Herkes pop mu dinler aman tanrım yani popüler kültür bu olsa gerek.Sayelerinde hepsini ezberledim.Ama ben carnival of rust açıp "ya bu şarkı çok güzel" dediğimde "evet ya ben bayılıyorum" diyen birini görmek için neler vermezdim.

Ama olsun iyi insanların olması bile mükemmel 5bin çeşitte olsalar :)

Sadece ben gitmek istemiyorum.İzmirde kalsam hep.Kendimi bulsam .Ben'i..

28 Ekim 2010 Perşembe

Cağnım Sınıfım.

Sınıfım güzel sınıfım hoş.Daha hepberaber birşeyler yapmıyorsakta gruplaşmalar var.Daha şimdiden kıskançlıklar,keskin bakışlarını fırlatanlar var.Tikileri var,çok iyi niyetli kız arkadaşlarımız var,havalılarımız var,sıcakkanlılarımız,yakışıklılarımız,güzellerimiz var,kimseyle konuşmayan ,herkesle konuşan tiplerimiz var kısacası çeşit çeşit insan var .

Sınıftan en iyi anlaştığım arkadaşım Elif.Çok tatlı bi kız.Kıvırcık saçları bebek gibi bi yüzü kocaman sevgi dolu bi yüreği ve soğuk tavırları var ben dışındakilere :) Onun dışında anlaşabildiğim Ümit ve Gürsel var. Çoook iyi çocuklar.Çok ağır,efendi ve muhabbetleride çok güzel olan daha ilk günden okulda aşıkları türemiş ,dikkat çeken tipler.Gürsel Mersinli,Ümit Samsunlu. Aslında bizim sınıfta İzmirli çok ama nedense hep İzmirden olmayanlarla anlaşıyorum. Mesela Ata var Gaziantepli.Bu arada Elif'te İstanbullu :) Türkiyenin dört bi yanından arkadaşlarım mevcut.

Sınıfta herkesle konuşuyorum ama gizli bi çekişme olduğunuda görmüyor değilim.Mesela bi gün gürsel ümit ben sırada oturuyoruz amfide,arkadan tam ortamıza kırık kalem fırlattılar.Kimin attığı belli değil şakada değil.Biraz rahatsızlar bu durumdan o çok belli laf sokmalar falan.. Gürselle Ümiti sınıftaki diğer erkekleri pek hazetmezler çünkü.Ama mesela bu beni hiç ilgilendirmez ben hepsiyle konuşuyorum.Ama neden hazetmediklerinide anlıyorum.Onlarla konuşurken yaptıkları muhabbet içtik,kafamız güzel,dün ordaydık,şöyle eğlendik böyle eğlendikten başka birşey değil sürekli bunları anlatıyorlar bize.Ümitle Gürsel öyle değil.Alakaları yok.Filmden müzikten konuşabiliyoruz.Bizim beraber olmamıza neden taktılar anlamış değilim.Sevgili falan olucaz sanıyorlarsa çok fazla yanılıyorlar zaten ikisininde sevgilisi var.en ufakta bi ima yok bugüne kadar bize karşı.Neyse bakalım neler olacak görücez artık.

Bi derste sunum hazırlayacağız hep beraber şimdi yani 4 kişi.sınıftaki tek karma grup bizin siz düşünün gerisini işte.Artı olarak gürselle ümitinde dersle alakaları çok iyi.Boş değiller hiç.Sanırım birazda okulda onların dikkat çekmesini hazmedemiyorlar.Dün sınıfın maçı vardı.Gürselin belini sakatladılar mesela.Çarparkende okulda çok dikkat çekiyosun akıllı ol demiş.Yaa işte böyle umarım aksilikler çıkmazda huzurumuz kaçmaz.

Ve şuda çok garip sınıfta ben eliften başka pek konuştukları kız yok erkeklerin.Normal olan biziz sanırım onu farkettim.Kimisi ağır tiki dantel taytlar topuklu ayakkabılarla okula gelenler var kırkağaç gibi bi yerde.Kimisi sınıfa girer günaydın demez.

Daha olay oldukça buraya uçarım hemen bi arada kaldığım öğrenci evini anlatacağım orası hele ayrı bi piyango :)))

27 Ekim 2010 Çarşamba

İzmirimin gözünü seveyim.


Anlaşıldığı üzere İzmirdeyim çünkü dayanamadım çünkü basıyorlar bana orda böyle boğazımı sıkıyorlar.Yani son günler öyleydi.Özlüyorum çünkü çok özlüyorum ya. Tamam alıştım ettim bunlar zaten kolay.Ama o burnunda tütme duygusu yokmu o duygu insana romayıda yaktırır.Vallahi de billahide yaktırır.Aslında yarın ders var ama umruuuummmda değil.Zaten haftasonu döneceğim.2 güncüüük izmirdeyim:)

Ya varya aslında okul çok güzel.Hele sınıfım.. Çok güzel insanlar var. Ama aralarında fitne-fesat olanlarıda var.Hiç birşey yapmadığım halde bana kıskananlar var zaten insanoğlu bunlar normal.Mesela bugün sevgili sınıfımın futbol maçı vardı izlemeye gittik.Neyse sınıfı daha ayrıntılı yazacağım anlatılacak o kadar çok şey var ki.

O kadar çok özlemişim ki burayı otobüsten inip dolmuşa binmem gereken yerde bildiğin yürüdüm.Ohh miss gibi izmir havası.Yarın kordona gideceğim deniz kokusunu çekmeye,ahh be bu özlem n'olucak bilmiyorum...OOOffffffffffffff!

25 Ekim 2010 Pazartesi

miss


Ben birilerini özledğim zaman hırçınlaşırım ve bu aralar biraz hırçınlaştım sanırım.

19 Ekim 2010 Salı

Yağmur,sigara,kahve,gök gürültüsü.

Burda ilk paketimi dün akşam alıp ilk gözyaşımı dün akşam döktüm.Sanki ağlayacağımı biliyormuş gibi önce gidip sigara almıştım.Bazen çok garip oluyorum.Boğazımda gıcık vardı ve sigara geçirir diye düşündüm ya da bilmiyorum bahanesiydi.Ama mucize bu ki geçirdi.Artık öksürmüyorum.Mentollüydü belkide ondan.Olsun yağmurlu hava,kahve.. Yanına yakışan buydu.Süreklilik yok ama.Sonra kızarlar bana.

Hep yağmur yağan yerdeyim.Saçlarım tüleriyor.Yoo mühim değil.Gök gürültüsü bana huzur veriyor diyorumda inanmıyorlar evdekiler.Nesinden korkuyorsunuz diyorumda gözlerini faltaşı gibi açıyorlar.Bende gök gürültüsünde çok şey buluyorum.Anlıyorum onu.
Gök gürültüsüleşicem dedim kızlara çok güldüler ama bunu söyleyebilmem bile başarıymış.Neyse işte İzmir'i,annemi,abimi özledim.
Bide deniz kokusunu.

18 Ekim 2010 Pazartesi

dram dram!!

Bu haftasonu İzmir'e gidemedim ya ! Nasıl koydu bana tanrımmm! bundan sonrada pek gidebilicekmişim gibi gözükmüyor.Çünkü iş buldum haftasonları çalışmak için.Fotoğrafçıda. Zaten Makine almayı planlıyordum,bişeylerde öğrenirim hemde para kazanırım.El harçlığım çıkar. İyi oldu buu yaa:)

Onun dışında sürekli yağmur yağan biyerdeyim.Sürekli ödev veren hocalara sahibim.İnternet olmayan bi öğrenci evinde olan üzücü bi hayatım var :D

Böyle olan biten her şeyi anlatmak isteyipte anlatamamak vaarr.Ama şu ödevlerimi bitireyim zamanım kalırsa söz yazacağım.Yazılarınızıda okuyorum tabiki. Ama yazamamak kötü..

Canım sıkkın aslında biraz,ama pek bunları yazasım yok zaten kırk yılda bir geliyorum birde bunlarımı yazacağımmmmm ? cık cık cık.

şimdilik hoş-çakalınn,doa ödevlere dönsüüüün:)

8 Ekim 2010 Cuma

bildiriyorum;iyiyim.

İyiyim,gerçekten..Yani evet biraz öksürük,biraz burun akıntısı,çok üşümek.Hasta oldum işte.Çünkü ev taşıdık.4.kattan bütün eşyaları indirip 1.kata çıkardık.Terledik sonrada çarşıya çıktık terim soğudu.Hastalığa yaldızlı bir daveriye çıkardım.Ama iyiyim şimdi.Aslında bu hafta gelmeyecektim ama hasta olunca annem gel mel dedi ee kıramadım.Düştüm yollara:)

Yeni eve yerleştik güzel gidiyor gibi.Okul iyi gibi.Sadece insanlarla sorunlarım var ya da benim onlarla.Sakız gibi çocuklar var mesela.Tersliyorum yinede yanıma geliyor.Ne biçim iş anlamadım.Yüzsüzmüdür,safmıdır,nedir ki ya bu.. Tersliyorum 1 sa. sonra Doğa naber ? İçimden küfür edip dışımdan iyi diyorum.Gidiyorum.Allahım bitsin bu durum ya sakız ,yapışkan.Sonra sınıfla kaynaşmaya başladık çok güzel insanlar var.. Anlaşabiliyorum sayılır gerçi daha tanımıyorum.Ama hemen hemen bütün hepsiyle konuşuyorum.Bazılarıda çok garip günaydın bile demiyorlar.Ama bana sorun bitane kafa dengi söyle diye. Yoook! Pınardan başka adamakıllı içimin sineceği bi kız arkadaşım yok daha.Erkek vardır belki bilmiyorum daha çok tanışamadık. Ya bide orda hava accaaayip soğuk İzmir'deki neki..Tanrımmm ya buz gibi,kışlıklarımı almaya geldim zaten buraya..
Ama o kadar özlüyorum ki burayı,arkadaşlarımı,ailemi anlatamam..Çok özlüyorum çok çok çooo...k!

Şimdi sizin yazılarınıza gömülücem:) Hadi bana iyi okumalar:))

1 Ekim 2010 Cuma

şerefeeee doa izmirdeee!

Kırkağaç'tan 2 günlüğüne kurtulmanın kutlması olsun bu yazım! Allahım İzmirin taşını toprağını öpiyim.İnsanlarına öliyim.Medeniyetimizin gözünü seveyim.Gerçekten.Anlaşıldığı üzere şu 1 haftada beni canımdan bezdiren yerdir Kırkağaç.Yolda yürüyemiyorum ki bile yani o derece.İnsanlar o kadar rahatsız ediyo ki anlatamam.Neyse ya bahsetmek istemiyorum ayrıntısını.

En azından sınıfım iyi,öğretmenler çok iyi,derslerin içerikleri çok güzel.

Ev problemi oldu.Apart sahibiyle anlaşamadık pazartesi başka bi yere taşınıyoruz.1 Haftadır bununla uğraşıyorum.Bu geçeceğim yer merkezde.Belediyenin öğrenci evi.Daha temiz daha güvenli.Umarım pazartesi taşınırım..

Onun dışında iyiyim pek iyiyim evimdeyim İzmirimdeyim. Alıştım oraya alışmasına ama rahat edemediğimden işte öyle bişeyler neyse valla anlatmak istemiyorum şimdilik sonra sıkıntlı dönemlerimden bahsederim sıkıntım geçince. :)

Hala internet problemini çözemedim orda.Haftada bir görüşeceğiz yani.. Ama ben sizin yazılarınızdan uzak olmak istemiyorum hiçhiçhiç. :(


Gitmeden son bi yazı yazarım diye şimdilik Hoşçakalın:)