13 Ağustos 2010 Cuma

ama ben biliyorum.

Sonuçlar açıklandı ve öğretmenlik olmadı.Celal Bayar'da Lojistik okuyacağım.
Önemli olan bu değil.Çok üzülmedim ama..Ben nasıl olsa başarılı olacağım evet ama..Öğretmenlik!..Bilmiyorum.Ölüm yok sonunda evet ama..Oof.

Anlatmak istemiyorum işte anlasınlar istiyorum.Belli etmek istemiyorum içimden geçenleri .Susup susup anlaşılmak istiyorum.Var öyleleri ,onlardan güç alıyorum.Biliyorum.

5 yorum:

  1. Öğretmenlik evet ama lojistik de çok iyi. Özellikle son zamanlarda inanılmaz önemli hala geldi ve nitelikli insan sayısı çok az. Bence oldukça güzel olmuş bu açılardan. Olumlu yanından bakmak lazım Doğa. Lojistiğin önü oldukça açık olan bir meslek. Evet öğretmenlik ama! Hayırlısı olsun diyelim, mutlu olursun inşallah. =)

    YanıtlaSil
  2. bende senin gibi düşünmeye çalışıyorum ,iş olanığı fazla diyorum hayırlısı bundan sonra,ama yinede giricem sınava okurken bi daha kendim çalışıp,teşekkür ederim çook..:)

    YanıtlaSil
  3. Bir de şu açıdan baksan, öğrenmenliği istediğin gibi lojistiği okusan ama daha sonra mesleğinde mutsuz olursan ne olacak? Mesleğin önü her ne kadar açık olursa olsun işi ne kadar iyi yapıp yapmaman önemli değil mi?
    "Keşke"lerle hayatını sürdürmemek için iyi karar ver derim ben.

    YanıtlaSil
  4. lise sonda lojistik bölümünde staj yapmıştım ben,onuda seviyorum.. ayrıca bi sene bekleyip yine öğretmenlik deneyecğim vazgeçmiş değilim :))

    YanıtlaSil
  5. Öğretmenlik sana yakışır.. Seneye bütün gücünle denemelisiniz...

    YanıtlaSil