19 Ağustos 2010 Perşembe

Enstantanegibi


*Bugün Anılım,Setom(sertaç),Burcum iftara gittik dışarı.Çok eğlendik ya.Sonrada batak oynamaya gittik.Kim kazandı ? tabiki Doğa. Çünkü o kumarbaz bir babanın kızı. :D Ve yine söylüyorum Anılımı çok seviyorum ya ,bu çocuk melek melek..

*Gideceğim yer Kırkağaç.Belki bileniniz vardır.Ayarladım yurduda.Apart gibi 5kişi kalıyorsun.Kişi başı 200tl.Pınar diye bi arkadaşım vardı liseden beraber kalacağız aynı odada.Çok sevindim.Yarında görmeye gidiyorum.Ordan ananemlere geçeceğim az biraz yokum burda.

*Abimi çokçok özledim ya.. ama öyle böyle değil.Yani böyle adını duyunca gözlerim doluyor artık.Yeter bu kadar ayrılık ya..İzinede gelemeyecekmiş.Eğitimleri başlıyormuş.Yılbaşından sonra demiş komutan.E zaten 4ayı kalcak.. Gelmem dedi. :((((( Diğer yarım o benim ya,canımın parçası,çok özledim seni.

*Pek dinlemedğim Ferhat Göçer'in "yastayım" şarkısının beni niye bu kadar duygulandırdığını bi çözebilsem ah bi bulsam.

*Klimayı 20dk'dan fazla açınca üşüyen biri var! Evet evet ben.. :)))

*Bi ara bu yaz okuduğum kitaplar hakkında bi post yayınlayacağım.Öneri vb.

*Hadi beni tut kopmak üzere olan en incinmiş yerimden.. ve sıkı sıkıya bağla kendine, ama bana farkettirme. sonra ben dayanıksızlığıma küfredip ağlayarak gözlerimi yumayım, ellerimi bırakayım. neden düşmediğime anlam veremediğim anda fal taşı gibi açılan gözlerim, başucumda bir çift göz görsün....... Sizinlede paylaşmak istedim..Çok beğendim.. Lal'den..

4 yorum:

  1. canımmm!.. böyle yazıyı okuyodum okuyodum lök kaldım! .... (: beğenmene çokk sevindim..

    yurdun okulun yeni yerin hepsi hayırlı olsun:) çok mutlu olursun inşallah orda. kitaplar hakkındaki yazınıda sabırsızlıkla bekliyorum, belki bi tanesine göz koyarda alıp okurum:D abinede tez zamanda kavuşursun umarım, asker beklemek gerçektende zor iş..

    YanıtlaSil
  2. son şarkı- nicholas sparks
    sil baştan - ken grimwood

    YanıtlaSil
  3. Kırkağaç kavunlarından da oblca nasiplenirsiniz orada..

    YanıtlaSil
  4. lal,teşekkür ederim :)) abime nisan'da kavuşucam kısmetse o yüzden zor:/

    dela,şuanda indiriyorum:)

    profösör,aynen.. çok güzeller ama:)

    YanıtlaSil