26 Ağustos 2010 Perşembe

Güven/me.

Hepimize biraz umut lazım.Biraz güvenmemiz gerek birbirimize.Aşk'a inanmak lazım.Yok diyerek hiçe saymak olmaz ki.Var biliyoruz.Öyle ya da böyle.Bizde ya da değil,her nerdeyse var."Kimseye güvenmiyorum"diyoruz ya ,olmaz işte öyle birilerine güvenmemiz gerek.İnanmalıyız.Tadı kalmıyor hayatın sonra.Ya üzülürsem'lerle geçiyor.Üzülelim.. Ne çıkar ? Dibine kadar kahrolalım.Ama yeniden yeniden sevelim.Doyamayız ki sevmeye.Doyulur mu ? Yaşamaya doyulur mu ? Canım yanarsa diye kendi kabuğumuza çekilmek olmaz.Yaşıyor musun ? diye sorarlar sonra sana.. Kıralım kabuğumuzu.Bi erkek/kız ne kadar kırsada kalbini inadına aşk diyebilelim.Biri güzel olacak nasılsa..O sana hayatının en büyük kazığını atmış olabilir.Kimseye inanmıyor olabilirsin artık.Ama sadece bir süre sürsün bu.Uzamasın benim yaptığım gibi çok fazla.Daha zor oluyor her şey.

Babamın gidişinden sonra güvensizleştim herkese karşı.Babana bile güvenmeyeceksin felsefesi yolunda yürüyordum.Ama sonra bi erkek arkadşım oldu.Kısa sürdü.Ayrılmak üzereyken benim çok yakın bi kız arkadaşımla yakaladım onu. Sevgilime mi küfredeyim çok yakın olan kız arkadaşıma mı ? Hiç bişey demedim.Ne halleri varsa görsünler modundaydım.Ettimi hayat 2 sen koca bi sıfır.Bi süre daha elimi ayağımı çektim. Sonra yeni bi erkek arkadaşım oldu.Onunla daha iyi gidiyorduk sanki.Çok yakın bi kız arkadaşı vardı.İşte herkesi kendin gibi sanmayacaksın.Benimle anılım gibi zannettim onları.Neyse sonra anlaşamadık ayrıldım.2 gün sonra o kızla el ele gördüm.Saf ben işte ayakta uyumuşum herkes anılla biz ya! Oldu mu hayat 3 sen daha koca bi sıfır.

Sonrada herkesten şüphe etmeye başladım güvenmeyi çok istedim birilerine ama o kadar istedim ve hala o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Buna rağmen karşımdaki kişiyi kısıtlamam.Yani oraya gitme buraya gitme şunla görüşme diyenlerden asla olmadım,olmamda.Böyle şeylerdende nefret ederim.Yasaklar merakları doğurur.Meraklarda yanlışları ;) Ben ailemden de böyle gördüm.Budur .
Yani bu güven meselesi elimde olan birşey değil ve gittikçe zorlaşmaya başladı.Sürdüremiyorum ki olmuyor. Belki doğru kişiler çıkmıyordur karşıma ,kör talihtir diyorum.Ya da tam güveniyorum hooooooooooooop tersine dönüyor her şey hemde öyle bi hal alıyor ki inanılmaz.

Ama birgün çok mutlu olacağımı çok iyi biliyorum!..Benim hala umudum var :))

3 yorum:

  1. Skorları hesaplarken dikkate almadığın başka şeylerde var. Üzülerek söylüyorum 3-0 değil belki 3-4 belki 3-5. Sen öndesin evet aldığın sayılar kaybettiklerine oranla daha önemsiz gibi geliyordur. Belki o kaybederken çektiğin acı misliyle ve misliyle daha büyüktü. Hala devam edebildiğine göre değil mi Doğa. Hep böyle kal olur mu, hep böyle umutlu ol. Daha fazla fark etme, daha fazla uyanma. Devam et her ne olursa olsun. Uyanma olur mu? Bunu söylüyorum çünkü sana baktığımda biraz kendimi görüyorum. Mutlu, umutlu ol!

    Benim hala umudum var evet ve biliyorum ki bir gün çok mutlu olacaksın. Bilmek değil aslında, eminim ki bir gün!

    YanıtlaSil
  2. uyanmak istemiyorum,fark etmek istemiyorum hiç bişeyi.. böylesi daha güzel.. hala yaşıyoruz ,tadını çıkaralım :)

    bende çok eminim şuandada mutluyum ama dahada mutlu olmayı istermiyim ? tabiki evet :)

    biliyor muyuz ? biliyoruz ;)

    YanıtlaSil
  3. doğa'cım inan ki dünyada güvenilebilecek birileri de var senin için.
    umutlu olmaktan başka da çare yok dediğin gibi :)

    sevgiler!

    YanıtlaSil