16 Ağustos 2010 Pazartesi

N'apsak N'etsek

Her zamanki gibi bi ton düşünce var beynimde. Bi ton anlatacak şey oldu .Bu ara çalkantılı bi şekilde devam ediyorum.Olsun güzeldir,iyidir.

Mesela düşnüyorum acaba bu blogu kapatıp başka bir blogdamı devam etsem diye.Üniversite için gideceğim yer çok küçük biyer ordaki bütün herşeyi yazarım diye.İsmim falan olmasın diyorum artık.Ama sonrada kıyamıyorum buraya.Kararsızım işte.ama eğerki kapatırsam isteyenlere yeni blogumun adresini veririm tabiki.Çünkü benimde var hep okumak istediğim,kapatılmasını istemediğim bloglar..

O'nlar bize iftara geldiler.Annesi ve kızkardeşi.Bide cicim dediğim biri var işte beni büyüten onlar falan..Çooook güzeldi.Çok özlemişim ya gülüşünü,beni kızdırmasını,uğraşmasını..Annemde hiç kasmadı..Mesela ben mutfakta kahve yapacağım zaman geldi oturdu masyaa konuştuk ettik.. Yalnızız sonuçta sohbet ediyoruz kimbilir ne konuşuyoruz ! annem böyle şeylere fırsat vermez diyodum umrunda olmadı.. Bende rahatladım.

O'na yaptığım kahveye laf etmesini bile özlemişim.Ama biliyo sonradan gönlümü almayı.Zaten biz onunla sürekli didişme halinde olduğumuz için pek yadırgamıyolar artık ve herkesinde hoşuna gidiyo bu durum anlamadım gitti.. Bu hafta içi iftara O'nlara gideceğiz sanırım.Ben evde yoksam çağırma dedi annesine,anneside yok çağırmam siz didişmeden olmaz dedi.. Yani o kadar! Artık bişi olup olmaması umrumda değil çok eğleniyorum ben onunla. :) Hatta böylesi daha bile güzel..

Öyle işte günleri dolduruyorum.. Blog okuyorum.Sürekli blog yazanları çok seviyorum.. Sağolun var olun..

Ve umarım oruç tutanlar günlerini kolay geçirirler..Dayanılması zor bi sıcak var.. Hayırlı ramazanlarda diliyorum..

Bütün olumsuzlukların üstlerini karalayalım diyorummmmmmm :)

5 yorum:

  1. vay vay vayy doğadan nağmeler diyorum bendee :) kapatma ya devam et burda.. yada sen bilirsin ama kapatırsan ben istiyorum yeni yerinadresini hee! :D
    kendini rahat bırakmışsın biraz belli bence iyide yapmışsın. diğer kişilere gelicek olursak?!?! valla bi garipler bende çözemedimmm...hm hm hmmm :):):)

    YanıtlaSil
  2. canımmm.. benim blogum senin güzel yorumlarından yoksun kalmamalı zaten.. öyle bişey olamaz :))

    bende çözemedim lal.. ama bakışları bi garip diğer kişilerinnnn..aramızda bişey olduunu sanabilrler belki ama konduramazlarda.. umrumda mı ? hayııııııııııııırrr :D olmucağı için :)))

    YanıtlaSil
  3. yaa kapatmaa... ben de isterim adresini.

    YanıtlaSil
  4. Dela,tabiki seve seve.. haberinz olur zaten merak etme:)

    profösör,öyle tabiii:)

    YanıtlaSil