10 Ağustos 2010 Salı

Olur/olmaz!

Şu yaşıma kadar hep kararlarımı kendim verdim.Evet daha 19 yaşındayım "şu yaşıma kadar dediğime" bakmayın ama bu hep böyle oldu.Sadece karar verirken bazı zorunluluklarım vardı.İstemediğim şeyler oldu.Mesela asla bi meslek lisesine gitmeyi ben seçmedim.O okula gitmek zorundaydım.Halbuki lgs'de aldığım puan anadolu lisesini tutyordu ama taşındığımız yerin yakınında değildi.Yakında olmaması demek yol parası demekti.Ben yürüyerek gitmek zorundaydım ve en yakında ki lise olmak zorundaydı.Hem abimde ordaydı en azından ilk sene birbirimizi korurduk çünkü babamın ne yapacağı belli olmazdı yeni ayrılmıştık.Evden okula yarım saatte yürüyordum ve birgün bile şikayet etmedim.

Ve bugüne kadar hiç bir yaptığım şeyde kim ne der diye düşünmedim.Elalem ne der?Biri görürse ? Kim ne düşünür umrumda değildi ki halada değildir.Kimseyi ilgilendirmez benim ne yaptığım tabiki aileme karşı sorumluluklarım var.Onları üzecek bişey yapmam.Onları üzmeye değmeyecek bişeyse kendimden bile taviz veririm.


O'nunlada çok güzel sevgili olurdum ben.Çokta güzel bi ilişkim olurdu.Ama annem asla istemez halada söyler.Yanına yakışmaz der.Şuan sadece anneme anlattığım için olanları o der.Ama ortak tanıdıklarımız duysa onlarda çok şey der. Sürekli içiyo çünkü sürekli alkol.İştende çıkmış çalışmıyor.Şimdi hani takmıyordum etrafı ? evet etraf umrumda değil ama böylesi benimde içime sinmiyor o kadar düşündüm ki bu konuyu olur mu olmaz mı diye.Yok dedim boş bi insan benim sevgilim olmaz,alkolik sevgilisi var beş para etmez,anne parası yiyo çocuk dedirtmem ben kendime.çünkü bunu diyecek olanlar yine benim canım kanım sevdiğim insanlar.Yapamam işte bana ters.Çünkü öyle biri."Boş" işte.Değmez çünkü O'na.Ne kadar yoğun duygular hissetsemde değmez.Şöyle sağlam dursa karşımda herkesi karşıma alırım farketmez ama halada çocuk benden çocuk o kadar acı çekmesine rağmen hiç olgun değil.Hiç düşünmüyor kendini hiç.


Yani tam birine birşeyler hissediyorum adam çıkmıyor.Tam yüreği çok güzel olabilir ama bakın yetmiyor işte olmuyor.Çok yakışıklı olabilir farkeder mi ? Sağlam biri değil ki neyine güvenebilirsin?Bende mi sorun anlamadım gitti .Hep böyle tiplerden mi hoşlanıyorum yoksa denk mi geliyor.Çok güzel duygular yaşattı bana allah bin kere razı olsun ama yetmez.İki gönül bir olunca samanlık seyran falan olmuyor yani külliyen yalan zaten ezelden beride sevmem bu sözü diyorum ve hoşça/kalın istiyorum:)

3 yorum:

  1. nedir ne değildir bu yazıyla tam olarak anlaşılmış durumda. dibine kadarda haklısın yani yapacak başka bir şey yok.
    son kısma gelirsek :D sende sorun yok canım merak etme, kim böyle adam gibi adam bulayım seveyim sevileyim doğru düzgün diyorsaaaa,, gidiyor en "garib"ini buluyor yada "garib" onu buluyor.. ne yazıkki bu durumda da yapcam pek bişey yok:D
    sağlık olsun :)

    YanıtlaSil
  2. İnsan gönlü boş olunca sevgi dolu bir bakışın esiri olabiliyor. Evet sana yakışan biri olmalı. Aşk mutluluğun yolunu açmalı. Huzurun kapılarını açmalı.. Yanlış yolda değilsin dostum. Olimpiyat şampiyonu olan güzel Nadia Comanaçi 40 yaşında aşık oldu ve mutlu oldu.

    YanıtlaSil
  3. lal,beni anladığın için teşekkür ederim!!!! :))))

    profösör,katılıyorum yorumunuza,geç olmasın ama o kadar,güçte olmasın:)

    YanıtlaSil