23 Mayıs 2011 Pazartesi

Gün

Hayatımın çoooğunu okul kaplıyor şu sıra.Okula gidiyorum geliyorum.Projeler,ödevler,sunumlar.. Hazırla Hazırla bitmez haledeler.. Haftasonları İzmir'e gidiyorum.Cuma akşam eve gidip pazar akşam evden çıkıyorum buraya dönmek için..Çünkü sürekli birileri gelir oldu üst üste bu bir kaç haftadır böyle.. Eve geliyorum temizlik,yemek,bulaşık.. Artı olarak okuldaki kulüplerdeyim böyle sürekli dışarıda yani okulda olduğum zaman eve girince ruhum daralıyor öylesine yürümeye çıkıyorum dışarı ya da burada şirin bir çay bahçemiz var oraya gidiyoruz ..



Geçenlerde okulun şampiyonluk maçına gittim sırf muhasebeye girmeyeyim diye,oradanda bizi bilin bakalım kimin konserine götürdüler ? (Cbü bahar şenliklerinde)

Cevap veriyorum Mustafa Ceceli! Ben kim o kim .. Ama her zaman ki gibi eğlenmeyi bildim hatta şarkılarını pek bilmediğim halde en çok ben eğlendim ,gidip orda surat asıp kös kös oturmak en kötüsü olurdu hayatımızdan gidiyor sakın ola böyle şeyler yapmayın.Öyle yani kendimce sıkılmamak için bi ton şey yapmaya çalışıyorum zaten kaldı şunun şurasunda 18 günüm :)




Yaz geldi onada çok mutluyum! Güneş böyle yakıyor tenimi ya benden mutlusu yok :)) Bir ara hiç yaz gelmeycek sanmıştım..




Fotoğraf çekiyorum bol bol daha çok şey öğrenmeye çalışıyorum..Bi tek buraya yüklediğimde neden fotoğraflarım diğer bloglardaki gibi büyük çıkmıyor onu çözemedim artık bir ara çözerim kısmet :)




Çok mutlu günleer geçirmeniz dileğiyle şimdilik bu kadar :)

2 yorum:

  1. Selamlar!!! Makineni ve seçeneklerini bilmiyorum ama kendi uygulamamı söyleyebilirim. İlk olarak ben çekerken RAW formatında çekiyorum. Yüksek çözünürlükte çekmek her zaman avantaj. Bloğa fotoğraf koyarken tabii ki orjinal formatında koyamıyorsun mutlaka küçültüyorsun ama fotoğrafları yüklerken bloğun kendi içinde, kumanda panelinde de sana küçük-orta-büyük olmak üzere seçenek sunuyor.. Sayfa genişliğine göre tercihini büyütebilirsin.. Umarım yardımcı olmuşumdur :)(kendi bloğumda cevaben yazmıştım ama belik görmemişsindir diye buraya da yazdım)

    YanıtlaSil
  2. görmemiştim yorumunu çok teşekkür ederim bende jpeg de çekiyordum birde raw da çekip denerim olacak mı bakalım , Çooook teşekkürler ilgin için :)

    YanıtlaSil