10 Eylül 2010 Cuma

Doğrucu davut ; Doğa.

Çok doğrucu olmak pek güzel birşey değil bana kalırsa. Ama huyum kurusun engelleyemiyorum.Çok başım yandı bu huyum yüzünden ama ne yaparsam yapayım olmuyor ya yalan söyleyemiyorum. Mesela bi arkadaşım var Burcu. Şuanda sevgilisi var 3aydır beraberler,yarın bi çocukla buluşacakmış ,çocukta buna yazıyor.Yani bırak sevgilim olmasını biriyle flört aşamasındayken bile bırak başkasıyla buluşmayı konuşmam bile.Yani katiyen olmaz bende böyle çok ters bana.Burcu'ya çok normal mesela ohoo arkadaşım ya n'olucak diyip geçiyo.İşte benim asla yapamayacağım şeylerden birisi.
Annem laf arasında sigara içip içmediğimi sormuştu yazmıştım daha önce.Hayır diyemedim.Diyemem ki zaten.Yalan söyleyemem.Pat diye söylerim gerçeğini sonrada başım ağrır işte.İçmiyorum de n'olucak ? I ıh olmazzzzzz.Yapamıyorum ki ya.

Mesela facebook'ta etkinlik daveti geliyor.Ben gitmeyeceğim biryere hayatta evet demem.Hani desen n'olucak çokmu takıyolar seni sanki "aaa doğa yalan söylüyooo,satııışşşşş." diyecek halleri yok. Ama işte neden böyleyim bilmiyorum.Daha çok başım mı ağrır daha çok iyimi olurum bu huyum yüzümden orasını görücez :)

Bir garip Doğa.!

2 yorum:

  1. Bence iyi bir huy sahibisin. Böyle olman kendine olan güvenin arttığını gösteriyor.

    YanıtlaSil
  2. doğa normal insanlar garip :)

    YanıtlaSil