26 Haziran 2011 Pazar

Kızlar,bayanlar,hemcinslerim vb

Bir kızın ağzına küfürü hiç mi hiç yakıştırmıyorum.. Yani bi bayan salak bile dese hiç hoş durmuyor onda.Kim olursa olsun.. Zarifliği gidiveriyor hemen.. Ki bence bi bayanın asıl güzelliği zarifliğindedir.Bazen çok sinirlediğinde arkadaşlarımda hokkalı küfürler sallıyor komik oluyor gülüyoruz ediyoruz eyvallah ama yok ya işte sevmiyorum hiç.. Çok basit geliyor ..

Gülümsemeyen kızlar mesela böyle suratsız olanlar sürekli memnuniyetsiz bir ifade yüzlerinde.. O kadar sevimsiz oluyorlar ki.Unutmayalım ki gülümsemek güzelleşmenin bedava yoludur :)

Bir de şu kiloyla makyaj yapanlar.. Yani çok makyaj yapınca çok güzel olmuyoruz hanımlar bu bayağı bir gerçek.Günlük olarak ufak dokunuşlar yeterli bir rimel bi allık mesela.. Çok hafif mis gibi..Mesela ben günlük olarak hiç far kullanmam.Sevmiyorum en fazla kahve tonlarında kullanmışımdır.Mor-pembe-yeşil vb tonlarıda sevmem çünkü doğal durmazlar ki hiç.Çok renkli gözükür gözü yorar.Her gün fondoten sürmek zaten akıl karı değil.Hele de yazın Hafif bir pudra yeter de artar bile..

Şu giyim meselesi.. Mesela üstünüz açıksa alt kısım kapalı,alt kısım açıksa üst kısım kapalı olmalı ki bu işin cılkı çıkmasın kararında olsun.Çok daha güzel görünür.Renk uyumu mutlaka olmalı.Yakışanı giymeli.Modaya kurban olmayın!

Bakımlı olmak en önemlisi.Ve önemlinin önemlisi de saçlardır.Kadını gösteren saçtır zaten.Dağınık,uykudan kalkmış bakımsız saçlar hiç hoş gözükmüyor kanaatimce :) Esmerlerinde sarıya boyatma huyları yokmu.. Yasaklanmalı bu :D

Sadelik güzelliktir , az ve öz :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder