29 Mart 2010 Pazartesi

Uçlarda hissetmek :)


Ben kendimi tanıyorumda tanımayanlar için anlamak zor olsa gerek. Dün akşam kötüydüm birşeylere çok üzülmüştüm. Aslında üzülmeye değer birşeyler mi bilmiyorum ama kırılmıştım işte neyse. 1 saat falan sürdü yazıya döküverdim bir alt postumda olduğu gibi hemen geçti sanki böyle gübeş doğdu dünyama falan =D Arkadaşıma anlatıyorum böyle dibe batmış bir biçimde sanki. Neyse konuştuk kapattık. 2Saat sonra tekrar aradı dedi iyimisin ? Noldu iyi olmucak ne varki iyiyim tabi neden sordun dedim? Ama unutmuştum gerçkten 2saat önceki halimi :) Oda böyle bi dumur oldu iyi oldu ama. Anlamadım ki nasıl bir dengesizliktir bu diyip duruyor :)


Öyle olması gerek ama zaten bence. Üzülüyorsan dibine kadar üzülceksin. Mutlumusun ozamanda mutluluğunu en iyi şekilde yaşayacaksın. Hiç bir anımızı boşa harcamaya hakkımız yok ki. Bulaşık mı yıkıyorsun mesela mükemmel olacak. Onu bile en iyi şekilde yapacaksın . Her şeyi uçlarda yaşarım ben bu yüzden işte.Her duygunun en yoğununu yaşarım :)


Keşke yaşamım sonsuz olsa........ Yaşamayı o kadar çok seviyorum ki hiç ölmek istemiyorum.. Sonsuzlaşsam keşke. Ama keşkelerle olmuyor:)


Güzel bir hafta dilerim hepimize:)

7 yorum:

  1. Sonsuzlaşmak için ölmek gerek =)

    YanıtlaSil
  2. Ölmeden sonsuzlaşsam olmaz mı:) olsun olsunn bi çözümü olmalıı..

    YanıtlaSil
  3. Birinin kalbinde sonsuzlaşabilirsin =)

    YanıtlaSil
  4. Annem kadar kimsenin kalbinde sonsuzlaşamammmm :) birazcıkta olsa olur ama :)

    YanıtlaSil
  5. Ebedi olmak.Edebi olarak başarabilirsin belki de ;)

    YanıtlaSil
  6. Niye belki seven biri mini bir heykelini yapar, niye olmasın? Sanmıyorum deme ben düşündüğüme göre başka bir düşünen de çıkar =D

    YanıtlaSil
  7. -Yiitan,çok yazılarım var çok şiirlerim varda buraya yazmıyorum çalıyorlar diye topluyorum ilerde bi kitap çıkarırsam edebi olarak ebedi olabilirm belki:)

    StummScream,Bi kere çok güldüm =D Tmam öylede sonsuzlaşılabilir ama bnm istediğim kalbim durmasın nefes alıyım flan =D yani imkansız

    YanıtlaSil