23 Aralık 2010 Perşembe

Kısa kısa - bilmem kaç?

*Herkese çok iyi niyetli davranıyorum huyum böyle.buna kızan arkadaşlarım var diyorum can çıkar huy çıkmaz diye.İlk başta iyi biri diye yaklaşırım her zaman pozitifimdir ama güvenmem.Sonra güvenmeye başlarım,severim.Birde şu iyi niyetimi kullanmaya çalışanlar var işte onlar kendilerini çok akıllı benide saf zannediyorlar.Bu kadar yardımcı olmaya çalıştığım halde pislik yapıyorsa bana biri vay haline.Eğer kırılırsam karşımdakininde canı yanar ben birşey yapmam ama üzülür mutlaka başına birşey gelir.

*Sinirlenince hiç konuşmam böyle bi 10-15 dk ağzımı bıçak açmaz çünkü dilimin kemiği olmuyor sinirlenince ne yazık ki.Kalp kırmaktansa konuşmamayı tercih ediyorum burdakilerde alıştı bu duruma allahtan artık yadırgmıyorlar..

*Pişmiş tavuğun başına gelmeyen olaylar yaşarım.Mesela bir arkadaşım gelir bana bi çocuktan hoşlandığını söyler.Çok geçmez.Çocuk sonra gelir benden hoşlandığını söyler.Başlasın mide ağrıları.

*Birilerini öperken mutlaka koklarım.Tabi öyle derin bi iç çekiş olmuyor bu.Zaten koku konusunda acayip hassasım . Biri güzel kokuyorsa varya dünyalar benim olur.Her şey için geçerli bu.Bazen çeşme suyu kokuyor mesela çay yapmış oluyoruz içemiyorum o çayı ben kokusundan ama bi tek ben anlıyorum kokuyu herkesin içinde.

*Mesela kelimeler benim zihnimde şekillere giriyor.Kokularda öyle.bu ne tırtıklı koku diyorum.Bu biraz sarmal diyorum.Kimse anlamaz hayatta.Özel bi güç sanırım :D.İsimlerde öyle her ismin şekli var beynimde.Söylenince direk o şekil beliriyor gözümün önünde.

*Sesim güzel değildir ama kısık sesle söyleyince kötü çıkmaz hatta böyle ders beklerken mırıldanırım birşeyler Serap diye bir arkadaşım var Doğa söylesin der hep.20 senede bir ilk bu yaşadığım :))

*Eti Puf var ya işte o benim hayatımın aşkı.Hindistan cevizli olanı ama sadece.Böyle 8lilerinden bi alıyorum o gün bitiyor.Böyle güzel birşey olamaz.Çok seviyorum ya dünyadaki bütün pufları yiyebilirim.

*Kafamı dağıtmak için yazdım kısa kısa aslında anlatılacak birşeyler varda daha sindiremedim iğrençlikleri.Midemi bulandırdı.En kısa zamanda yazarım.Mutlu kalın:))))

1 yorum: