21 Haziran 2011 Salı

Bi kimi konuşurum?

Öyle yazasım var ki .. Hep böyle olur çok yazasım olduğunda yazamam . Nasıl oluyor böyle neden olmuyor ki ? Bilmiyorum şu sorulardanda sıkıldım çok.Herkesin cevabı kendinde.

Tesadüflere inanmam ben.Saçmalığın dik alasıdır.Tesadüf diye bir şey olabilir mi yahu ? Şu yaşadığımız evrene bakın her şey bu kadar düzen içindeyken tesadüflere inansam evrene hakaret olur.Tevafuk vardır bence. Her şeyin bir sebebi vardır.Olmuşların.. Olacağın..

Birde bu okulda öğretilen lojistikle staj yaptığım lojistiğin uzaktan yakından sağdan soldan alakası yok.Uygulama tabi tamam daha 2 gün ama nasıl başarıyorlar bu kadar güzel çalışmayı.. 18günde anlayacağım.Çok zevkli orası ayrı.Gemiler falan.

Şu perşembe gününün çabuk geçmesini istiyorum birde şu çarşamba gününün.Çünkü çok stres yaptım.Stresten,streslilerden,stresi sevenlerden haz etmem.Mutlu insanı severim ben.Ölürüm onlara.

Hep düşündüğüm bir şey var.En çok neyi isterdim.İnsanlardan ne bekliyorum..Neden yaşıyorum.Sürekli aklıma gelir böyle. -Mutlu olmak için yaşıyorum tamam ama çokta önemsediğim bir şey var oda insanların beni sevmesi.Çok önemsiyorum.Beni sevsinler yeter.

Biri mavi giydiğinde gözümü ondan alamıyorum.Yuh dimi bencede ama bana o kadar güzel geliyor kki.Çok dikkatimi çekiyor böyle sevgim kabarıyor.Mavinin etkisi.Hep beni güzelleştirir.

Mutlu olmaktan daha güzel başka hiç bir şey yok.

İşte bazen böyle konuşuyorum konuşuyorum.. Napalım yani kendi kendime hallediyorum sıkıntılarımı üflesem geçmiyor,uyusam geçmiyor,ağlasam geçmiyor dicem ağlayamıyorum.Hadi çabuk geç şu 2 gün!






1 yorum:

  1. Çok yazasın olur ama yazamazsın, aradığını bulamzsın falan vs. hep öyle olur...
    Mutlu olmak için geldik mutlu olmadan gitmemeliyiz dmi ama :)
    Dilerim senin için çok çabuk geçer 2gün

    YanıtlaSil