24 Temmuz 2011 Pazar

Karanlık bu yazıyı neşeli olanlar okumasın.

Çok yoruluyorum.. birilerine birşeyler anatmaktan,ispatlamaktan,beğendirmekten..Beni böylece kabul eden insan bulamıyorum belkide.Hep amalarla devam eden cümleler duyuyorum.İyisin ama.. Öylesin ama..anlıyorsun kendini..Anlatamıyorun ya işte asıl cannı yakan o..Anlatamasamda olur diye olmuyor işte.İnsanlar o kadar egoları o kadar tam değilki senin cannı yaktıkça büyüyorlar.Bunun farkında olduğun içinde hep içine hep içine atıyorsun.Yanında nedensiz yere ağladığımda ne oldu die sormayıp susan sadece sarılan birine ihtiyacım var benim.Belkide sorgulamalardan sıkıldığım için ağlaamıyorum öyle çabk..İnsanlarla alt yazı geçmeden konuşmak istiyorum artık..Aynı dili konuşuyoruz biliyoruz bunu.Sadece daha az sorgulanmak daha az yargılanmak istiyorum.Anlaşılmak ne güç bir şey.. Kendi ailen bile seni böyle kabul etmezken başkalarından bunu beklemek ne kadar doğru peki ? Anlattığın halde kendini anlaşılmamak ne kadar zor.Sadece yazıyorum o kadar.Bunları birine söylediğimde ama bak doğacım sen gerçekten çok iyibirisin yapma böyle demelerinden çok sıkıldım çünkü.Onlarda haklı ben olsam belki bende böyle diyebilirdim.Sadece ben ne yapacağımı şaşırdım.Belki çok kırgınım ondan.Belki çok üzüldüm.Belki yalnız kalmalıyım artık.Belki belki belki.

Hiç böyle kırıldığımı bilmiyorlar,hiç böyle ağladığımı görmediler.İnsanların gözünemi sokmak lazım bir şeyleri.Tanrım çok robotlaştık.Duygularımız mı yok.Kelimelerimiz mi azaldı.Kalplerimiz mi küçüldü.

İçim karman çorman,her defasında daha karmaşık her defasında kayboluyorum.Hep biraz daha gözyaşı akıtıyorum.Karanlık,penceresiz,küçücük odamda duvarlarımla.Yalnız kalabildiğim tek yer ve ben en çok burayı seviyorum bu evde.Hırslarımızdan sıkılıyorum.Sadece bütün gün beni anlayan biriyle susmak istiyorum.Konuşasım neden yok..Kendimi tanıdıkça kendimden biraz daha ürküyorum.İsteklerimi karşılayamassam diye korkuyorum.İçimdekiler,eksiklikler,fazlalıklar çok ağır... Gülerek ya da sızlanarak atamayacağım biliyorum..

Not: İmla falan hiç birşey yok bu yazımda dedi ya odam çok karanlık..

1 yorum:

  1. Anlaşılıyorsun aklından hiç çıkmasın. Olduğun gibi kabul ediliyorsun...

    YanıtlaSil