22 Nisan 2010 Perşembe

Harun,kitap ve kontör.

Başımızda bi bela var sormayın gitsin.Kuzenim bi çocukla beraber 2 seneye yakındır falan.Ayrılmaya karar verdi çünkü artık sevmiyor Bide Harun çok değişti eskisi gibi değiliz sevmiyorum artık mutlu değilim yanında onsuz daha rahatım gibi şeyler söyledi neden olarak.Harun'a söyledi bunu çocuk kabul etmiyor.sonuçta sözleşmeli birşey değildir bu değilmi ama bir taraf istemiyorsa biter.Vay efendim ben sensiz yaşayamamlar,düzelicem ben herşey çok güzel olucaklar,sende hala seviyorsun biliyorumlar .... Kuzenim istemiyorum artık seni dedikçe bu çıldırmış.Bırakmam peşini evine gelirim ailene kadar gelirim rahat bırakamam seni şöyle yaparım böyle yaparım! ben duyunca çıldırdım tabi aradım aradım açmıyor biliyor benim delidiğimi çünkü neler yapabilceğimi.Ama halada vazgeçmiş değil.Sordum bizim çocuklara napalım diye çocuğun annesiyle konuşsun rahatsız ediyor falan desin dediler. Bende öyle düşündüm Harun'un annesine söyle dedim çünkü tanıştılar.Bu ciddi birşey olmasa aralarına girmem girdirtmemde kimseyi. Ama rahatsız ediyor,tehdit ediyor.Bilmiyorum nolucak bakacağız artık.

Bugün kitap fuarına gittim.2 tane kitap aldım.Birde Penguen'den,Uykusuz'dan takvim aldım.Arkadaşımda tişörtlerini falan aldı çok sever o.Ben biraz daha indirdim beklerdim fuardan.Çok iyi olan kitaplarda en fazla %20indirim var.5tl'ye kitaplarda var evet ama ben çoğunu okumuşum. Mesela Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar kitabı için gitmiştim ben indirimdedir diye tık yok. 34tl kitap banada bi kitaba o kadar para vermek ters geliyor açıkçası para kazanmadığımdan dolayı gidip annemede söyleyemem yazık.Onlar bu kadar pahalı yapmasalar bende korsan kitap almasam keşke.İnsanı zor duruma sokuyorlar yemin ediyorum emeklere yazık için sızlıyor ama yapacak birşeyim yok.Birde şu var Nazım Hikmet'in bütün eserlerinin toplandığı bir şiir kitabı var yasaklanan şiirleride dahil.Onuda çok istiyorum ama çok çok çok. 100tl gibi pahalı bi fiyat ama konu Nazım Hikmet ve şiirleri olunca inanın çok gelmiyor.Bir gün benimde kütüphanemde yer alır umarım :))))

Ya birde bu kontör kuruşa döndü ya sanırım bizi iyi kazıklıyorlar millet nasılsa daha tarife bilmiyor davasına.Sinir oluyorum ya çok gidiyo kuruş konuşurken.Smste yapmıcam 8tlye smsmi olurmuş ya valla kontör denince çok gelmiyordu ama açarım telefonu konuşurum daha iyi diyorum şimdi.Bir an önce düzene girse keşkede bizde bilsek hesabımızı.
Yarınla birlikte size 3 bana 4 koca gün tatil.Erken kalkıp günün tadını çıkarmalı.Mutlaka deniz kokusu içe çekilmeli.Yürüyüş yapılmalı.Güzel müzikler dinlenmeli ve arkadaşlarla hoş sohbetler edilmeli,eğlenilmeli ve(benim için bu sadece,en az 2saat ders çalışılmalı eksikler kapatılmalı) :)) Kızmamalı hiç birşeye aldırmamalı Polyanna olunmalı kısa!süreliğine. Ya bende bu Polyanna'nın uyuşturucu aldığını düşünenlerdenim ahahhhahaha :D Güzel günler bizi bekler "eyvallah" dersin olur biter ;)
:)))

1 yorum:

  1. anlasilan herkesin ask hayatinnda var puruzler.

    iyi tatiller dilerim

    YanıtlaSil