30 Nisan 2010 Cuma

Islak kirpiklerim hiç olmadığı kadar

İstiyorum ki dursun zaman. İstiyorum ki duygularımızı alalım bu kötü şeyi atlatana kadar.Ama herkesin duyguları alınsın.Kalbimi kendim kadar kimse acıtamaz.Derin dipsiz bi kuyudan düşmeye başlamıştım zaten şimdi dahad hızlandım. Yere çarpmama çok az kaldı.Değersiz hisediyorum kendimi hiç bi işe yaramayan olsada olur olmasada biri gibi hatta biri değil boşluk gibi hatta zarar veren herşey gibi.Gözyaşlarım hiç olmadığı kadar sıcak damlıyor bugün giden hayallerimin arkasından bir bir düşüyorlar onlarda dayanamıyor.Bunca hayal kırıklığına tahammülüm yok düşe kalka bunada laışcağım sanırım.Kalbim çok kırık kendine.Olmuyor işte bazen ne yaparsan yap olmuyor.O kadar çalıştım çok fedakaerlık yaptım herşeyimden ben arkadaşlarımdan,ailemden,duygularımdan,sağlığımdan..Ve bunların sonucu koca bi hayal kırıklığı.Nasıl böyle bataklığa saplanmış ve hiç çıkamıcak gibi hissediyorum inanın bilmiyorum.Ben bu değilim böyle hissetmem çok saçma.Aslında beni böyle yapan yine benim ama..İlk defa içi bu kadar acı dolu bi kalp hissediyorum.

6 yorum:

  1. Sonuçta bundan sonra ki sınavın ağırlığı daha yüksek değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Yani durum ne kadar kötü hiç mi umut kalmadı artık.

    YanıtlaSil
  3. tabiki var ama daha yüksek bekliyodum ben bilmiyorum şimdi öğretmenlik olucak mı olmucak mı hiç bişey bilmiyorum

    YanıtlaSil
  4. Hedefi yüksek insanlar için hep bir hayal kırıklığı olucaktır. Kimileri bu hedefe ulaşmaya cesaret edemez. Ama onlarda ortalama için çalıştığından ortalamanın altında kalırlar. Hedefin ne kadar yüksekse onun bir altını elde etmen gayet normal. Sanırım biraz da hayatın cilvesi girecek gibi. Ama bu sıkıntı ve kendini boş yere hırpalamayla ikinci sınava berbat bir şekilde girersen işte o zaman kendini affetmiyeceksindir. Bunu istemzsin umarım?..

    YanıtlaSil
  5. eheh daha yolun başındasın hadi bakalım sahne sırası sende :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de üzüldüm bu duruma. Sen sen olmaktan çıkmamalısın. Fedakarlık bir yere kadardır. sağlığından olmammalısın. Duygusal olmamalısın; duyarlı olmalısın. Duyarlı olmalısın ki tutarlı bir hayatın olsun. Önce ben olma fikri inscnı kimlik sahibi yapar. Umudunu yitirmemelisin. Umudun varsa yaşarsın. İyi günler, mutlu günler seni bekliyor; bunu hissetmelisin.

    YanıtlaSil