14 Nisan 2010 Çarşamba

Kendime geldim iyiyiyiyiyi:)


Ohh bee düzeldim atlattım şu bunalım halimi :) Dersanenin sözel sınıfına geçtim 2.sınavlarada gireceğim.Güzel sözel ya valla çok kolay sırf ezber çok sevdim sayısaldan sonra iyi geldi:) Bugünde çıktım dersaneden sahilden yürüdüm oturdum oh mis gibi dedim dünya varmış dedim sonrada bi kahve içtik sonra yine sahilden durağa :) Ev bunaltıyor beni ev ben bunu anladım. Denizde sakinleştiriyor.Gözünü seveyim İzmir.

17 Nisan'da kitap fuarı açılıyor haber ola görmeyen duymayanlara. Sitesinde imza günleri ve etkinlik programı var. Hakan Günday'ın imza gününe gitmeyi planlıyorum ben.Görmek istiyorum onu tanışmak istiyorum.Banu Avar,Soner Yalçın yok bu fuarda çok yazık..Ama olsun. Gideyimde kitapların içinde kaybolayım:)

Birde bugün hava çook güzeldi artık ısındı sanırım soğumaz birdaha lütfen soğumasında eteklerimi elbiselerimi şortlarımı özledim ben tril tril giyelim mis gibi rahat edelim.

Herkesin bunalım halinin geçmesi dileğiyle ,tabi öyle bi durum varsa:)
Bu şarkı çok fena dilime dolandı : Ama yinede bazen düşündüğümde birgün gelirde yaşarım bende yine,tüm aşklarım! yalanmıydı ey tanrımmm! çok yalnızımmmmm eriyorum yavaş yavaş,yavaş yavaş..(Fatih Erdemci-Ben ölmeden önce)

3 yorum:

  1. çook sevindim canım iyi olmana ;)

    YanıtlaSil
  2. Penguenin yazarlarıda orada olucak =))

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim perikızı* :)

    evet biliyorumm posterler falan dağıtıyorlar baya yoğun oluyo yazarlarıda onada gideceim:)

    YanıtlaSil