20 Nisan 2010 Salı

Kustum.

Sahte insanlar var,ve onların içten ol(a)mayan basit gülümsemeleri.Ağır zannetikleri sözleri var her harflerinde çirkinleştikleri.Bencillikleri,sindirilmişlikleri.. Her hücresinde yalan dolan var . Hazmedemedikleri var bu güne kadar bastırılmışlıkları belkide. O an söylediklerini algılayamamışlıkları var yada bilmiyorum bunu adı ne.Sonra başka tende başka ruhta gidip yok olmaları var benim duyacağımı bilmezler gibi.Aldırmazlıkları mı var bilmiyorum hani şu bende olmayan.Düğümleri var içlerinde ,acıları var o yüzden her heceyi tartmadan çıkarıyorlar dudaklarından.Etkiledikleri var hayal kırıklığı yaşattıkları var.Geri dönüp bakmayanları var işte yalınayak koşarak yeksenak gidenleri var.İğrenç savunmaları var her dakika kendini küçük düşüren,gözümde eksilen.Boş bakışları var beş para etmeyen.Küçücük yürekleri var herşeyden korkan,yada korkutulan.Zihinleri var balıklarınkinden kötü olan yada öyle olması işine gelen.Sesleri var defalarca beynimde yankılanan sonrada içimi acıtmayı başarabilen.Birde diğer kısım var değersiz şeyleri umursamaması gereken ama değer verdiklerine üzülen.




http://moonkelimeler.blogspot.com/ yeni blog açtım olaylar yok bunda düşünceler,kelimeler,duygular var,ve anlık cümleler..

3 yorum:

  1. Daha bu yaşta böylesine doğru tespitler inanılmaz...
    Takma öyle değersizleri..Onlar o kadar çok ki..
    Aradan cımbızla çekeceğin birkaç kişi yetiyor sana inan..
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Kaleminden kan damlıyor.

    YanıtlaSil
  3. zeugma o cımbızla seçtiklerim kalsada artık yoluma devam etsem bende ama üni.dede çok oluyormuş böylesi bakalım napıcam:)))

    yiitan evet bu yazımda oluk oluk hemde :)

    YanıtlaSil