6 Nisan 2010 Salı

Yine yine hissizlik!

1.5 senedir hayatımda duygusal bağlamda kimsenin olmayışı dışardan garip görünüyor olabilir.Bazen düşününce banada garip geliyor ama sonra bi daha düşününce ee tabi olmaz kimi istedinki şapşal diyorum kendime.Zaten uzun süredir össyle uğraşıyorum onun büyük etkisi var olmamasında zamanımı çalıyolarlar ya.Buluşmak zor geliyor yemin ediyorum.Büyük sıkıntı.Ne gerek var.Ama asıl sorun bu değil işte.Yani hayatımda birinin olup olmaması değil sorun.İstesem şuandada olur ama sevemiyorum ki.Koca 1 sene ben böyle güzel duyguları hissetmedim mi yani ? Evet sorunum bu. Hissizlik.Kimseye neden bu tür duygular beslemiyorum ben? Evet çok seviyorum insanları ama kalbim çarpmıyor,ellerim titremiyor,başka gözle bakmıyorum arkadaşım onlar diyorum,heycanlanmıyorum ya.. Lütfen sınavdan sonra bu duygularım beni yeniden bulsun vallahi korkmaya başladım.Beni seveni ben sevmiyorum evet ama benim sevdiğim diye birşey olamadığından beni sevmemesi gibi bi durumda olamıyor.Köreldimi acaba duygularım.Öyle birşey mümkün olmasın. Ya bide şu güven sorunun aşabileyim lütfen.Sıkıldım artık ottan boktan şüphelenmekten.Hani böyle körkütük aşık kızlar varya ben aslında çok kızarım onlara ama bazen onları kıskanıyorum!Böyle yaşanmaz ki ya hadi hissetmeye başlayayım noooluuur noooluur noooluuur!

7 yorum:

  1. İnsan bilmediği şeyden korkar ve heyacanlanır. =)

    YanıtlaSil
  2. her şey çok güzel olacak.

    YanıtlaSil
  3. hedehödö,umarımmmmm!

    stummscream,iyide bu aşkı bliyorum anlamına mı geliyo hadi öyle diyelim insan bikere aşık olmaz ki hayatında:) birden fazla kez olur diye düşünenlerdenim:)

    YanıtlaSil
  4. Tabi ki insandan insana yaşanıcak şeyler değişebilir ama belki o kişiyi ilk seferde tanıyamamak asıl heyecan verici sebeptir. Yoksa sadece fiziki açıdan mı bu bakıp yürek çarpıntıları?..

    YanıtlaSil
  5. Sadece fiziki açıdan değil olur mu hiç öyle şey onun adı aşk olmaz ki olsa olsa tutkudur. Ama ilk dediğin olabilir evet.

    YanıtlaSil
  6. 1-Ya bakmıyorsun,ya da yanlış yere bakıyorsun.
    2-Karşına böyle bir şey yaşatacak birisi çıkmamıştır o süre içerisinde.

    YanıtlaSil