8 Ekim 2010 Cuma

bildiriyorum;iyiyim.

İyiyim,gerçekten..Yani evet biraz öksürük,biraz burun akıntısı,çok üşümek.Hasta oldum işte.Çünkü ev taşıdık.4.kattan bütün eşyaları indirip 1.kata çıkardık.Terledik sonrada çarşıya çıktık terim soğudu.Hastalığa yaldızlı bir daveriye çıkardım.Ama iyiyim şimdi.Aslında bu hafta gelmeyecektim ama hasta olunca annem gel mel dedi ee kıramadım.Düştüm yollara:)

Yeni eve yerleştik güzel gidiyor gibi.Okul iyi gibi.Sadece insanlarla sorunlarım var ya da benim onlarla.Sakız gibi çocuklar var mesela.Tersliyorum yinede yanıma geliyor.Ne biçim iş anlamadım.Yüzsüzmüdür,safmıdır,nedir ki ya bu.. Tersliyorum 1 sa. sonra Doğa naber ? İçimden küfür edip dışımdan iyi diyorum.Gidiyorum.Allahım bitsin bu durum ya sakız ,yapışkan.Sonra sınıfla kaynaşmaya başladık çok güzel insanlar var.. Anlaşabiliyorum sayılır gerçi daha tanımıyorum.Ama hemen hemen bütün hepsiyle konuşuyorum.Bazılarıda çok garip günaydın bile demiyorlar.Ama bana sorun bitane kafa dengi söyle diye. Yoook! Pınardan başka adamakıllı içimin sineceği bi kız arkadaşım yok daha.Erkek vardır belki bilmiyorum daha çok tanışamadık. Ya bide orda hava accaaayip soğuk İzmir'deki neki..Tanrımmm ya buz gibi,kışlıklarımı almaya geldim zaten buraya..
Ama o kadar özlüyorum ki burayı,arkadaşlarımı,ailemi anlatamam..Çok özlüyorum çok çok çooo...k!

Şimdi sizin yazılarınıza gömülücem:) Hadi bana iyi okumalar:))

3 yorum:

  1. hoşgeldin canıM gerçi hastalıkla gelmişsin geçmiş olsun :) ne yalan söyliyim bende ara ara senin yazılarını özlemiyor değilim :( tahmin edebiliyorum o özlemi..
    evinizde hayırlı olsun bu arada :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. arkadaşlarını yeni yeni tanıyacaksın. ama dikkat etmelisin ki yine de mesafeli olmalısın. üzülmeni istemeyiz.

    YanıtlaSil