4 Mayıs 2010 Salı

Birgünnn

Anılcım hasta olmuş.Fena halde grip.Çok ateşlendi.Dayanamadım gittim dersane çıkışı görmeye.Tarhana çorbası yaptım mis gibi zorla içti.Giderkende ıhlamur,zencefil,tane karabiber,tarçın falan aldım azıcık azıcık bi güzelde onları kaynattım içinede bal koydum şifa niyetine ılık ılık içti zorla.İyi geldi ama ben giderken daha iyiydi.Birde Balçova'da oturuyorlar bizim buralara ters yerde 4.gidişim falandır.Anıl hep buraya geldiği için gerek olmuyordu benim gitmeme.Neyse çıktım dersaneden bindim otobüse hangi durakta ineceğimi biliyorum ama unutmuşta olabilirim garanti olsun diye şoföre diyorum ki şu şu durakta inecektim ben biliyormusunuz söyleyebilirmisiniz ? cevabı : "Biliyorumda söyleyemem milyontane insan var otobüsün içinde git onlara sor söylerler zaten bana neden soruyosun anlamadım ? " o kadar şaşırdım ki anlatamam ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum ne biliyim hep yardımcı olurlardı bana dedim heralde bu otobüsün şoförleri böyle.Anıla anlatıyorum evet ya öyleler valla bnde rasgeldim dedi.Ama çok şaşırdım ya nasıl bir terslemektir bu...63-62'nin kibar şoförleri sizleri seviyorum hemde alayınızı !

Dersanedede herkesin moraller bozuk hiçkimse beklediği puanı alamamış.Sözel sınıfa 3haftadır gitmeme rağmen çoğundan yüksek puan yapmışım lys'ye sıkı çalışıp sözeldende biryerlere girmeyi planlıyorum.Halkla İlişkiler mesela.. Puanıda düşük diğerlerine göre.. Üstelik Ege'deki düşük yihhhhuuu :))) Derslerde güzel divan edebiyatından girip batı edebiyatından çıkıyoruz.Sonra üzümden girip 2. dünya savaşını yaşıyoruz.Psikoloji, sosyoloji,mantık derkennnnn güzel oluyor güzellll çok sevdim.Kıpır kıpır halime geri döndüm.Enerjim hiç bitmesin!


Sizlerede bol bol bol bol enerji dilerim o zaman... :)))


3 yorum:

  1. Ben öncelikli olarak sevdiğin ve ömür boyu dengeli bir hayat için iyi bir kariyer yapabileceğin bir bölümü kazanmanız için duaye başlvdım bile..

    YanıtlaSil
  2. Bu haftasonuna kadar hiç sanmıyorum...

    YanıtlaSil
  3. profösör,teşekkür ederim çokkkkçokk:)
    stumm,nedeeeeen ama ?

    YanıtlaSil