7 Mayıs 2010 Cuma

Kısa kısa

*Haftasonu ananemlere gidiyorummmmmm manisanın bir köyünde yaşıyorlar.Bahçeli bir evleri var bahçede herşey var tamamen organik sağlıklı yaşam modumdayım 1.5 gün boyunca temiz hava, aile saadeti ,edebiyat ezberleri,ananemin yemekleri,tatlılar,çaylar,kekler,börekler mmmm çok çekici :)

*Bursa şampiyon olsun diceğim aklımın ucundan geçmezdi biz texas-tombix'e bu kadar düşmanken.. Ama başında adam gibi adam Ertuğrul Sağlam var. febeş olcağına bursa olsun hadiii beeeeee !


*İnönü'den ne istiyor bu adam ! Evet evet tayyipten bahsediyorum.Bu kadar nankör bir herif olamaz.İnönü olmasaydı 2. dünya savaşı ne hal alırdı bir düşünsün. Koskoca bir Mudanya zaferi.. Tamam hataları var ama Türkiye'nin kalkınmasında büyük payı var.Nereye saracağını şaşırdı bu herif artık ya.Dilin kopsun iyimi örümcek beyinli.


*Bugün çok fazla km katettik.Eminim çok fazla ama yaaa.. 5 kişi hediye almaya çıktık dersaneden.Meral,Çağrı,Kürşat,Doğa,Fatih.Amaç annelere hediye ve sonrasında bornovaya dönüp Meralin işlerini halletmek bu kızım sadece 2miz için.Ama çok eğlendik çok güldük.İzmiri bilenler için söylüyorum pasaporttan kıbırs şehitlerine,kıbrıs şehitlerinden kemeraltına,kemeraltından konak metroya ordanda bornova merkeze yürüdük!! tanrımmm nasıl sıcaktıı o sıcak yordu bizi.Sonunda herkes güzel annelere hediyeler aldı mutlu olundu :)


*Bardak hastalığım var benim ya.Kupa,fincan,bardak hertürlü.. Sürekli bardak almak istiyorum özellikle kahve bardakları böyle çeşit çeşit annem çıldırmak üzere dolaba sığmıyor artık her gittiğim yerden alınca..Ama çok seviyorum ki


*Almanya'da Tayfun diye bir arkadaşım var çocukluktaaan beri arkadaşız bugün o aradı çok mutlu oldum yaa görüşüyoruz yazları temmuzda gelecekmiş 3 hafta benimlesin vallahi karışmam dedi. Her yaz gelirdi geçen yaz gelmedi bi boşluk oldu valla birde onun gelceği tarih ortak bir arkadaşımızın nişanı var onuda duymuş şimdiden ben seni alırım diyor kim öle kim kala dedim anlamadı unutmuş Türkçeyi biraz şapşal:)


*Havalar çok güzel birazcık daha ısınsada elbise giymeye başlasam artık.Gerçi bizim dersanenin ikoncanları çoktan yazı getirdiler 40 derece sıcak var gibi giyiniyorlar :D


*Hadi bakalım keyifli mi keyifli haftasonları dilerim sizlere :))


*

5 yorum:

  1. Benim de prensip olarak 2 kupam vardır çay ve kahve sanada tavsiye ederim doldurma fazla kupa =D

    Hem bunların temizliği var kadıncağızı düşün biraz he sen yıkıyorsan bulaşıkları ayrı tabi =D

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yazı. Yazı sen de getirmelusin bir an önce..

    YanıtlaSil
  3. stumm,ona bırakırmıyım hiç ben hallediyorum daha doğrusu ben yerleştiriyorum bulaşık makinası hallediyor ;) :))))

    profösör,bakalım artık gelse bnde gtrmş olcm

    YanıtlaSil
  4. örümcek kafali derken ne anlamda öyle diyosun sadece inönü ile olan konudam mi acaba ? cvplr sevinirim

    YanıtlaSil
  5. hayır hayır onun genel lakabı o benim gözümde

    YanıtlaSil