3 Mayıs 2010 Pazartesi

Olmasın

Bak Onur ! Bana aşık olmanı istemiyorum benden hoşlanmanı dahi.. veya benden en ufak bir şekilde etkilenmeni istemiyorum.Sen benim arkadaşımsın ya sadece arkadaşım.Böyle şeyleri hissettirmeye,belli etmeye,anlatmaya çalışma bana.Bakma,gülme,konuşma.Benim seni sadece bir arkadaşım olarak gördüğüm gerçeğini kafana sok lütfen.Sana herşeyimi anlatıyorum mesela burdan çıkabilirsin .Eski aşklarımı anlatıyorum.Sana birşeyler hissetsem emin ol yapmam bunu.Yanlış anlayabilir diye düşünürüm yapmam ama ben düşünmüyorum çünkü bir kız arkadaşımdan farksız olmanı istiyorum.Soru işaretleri olmasın kafanda artık,umudun olmasın,ümidin olmasın lütfen.Sana değer veriyorum seninle vakit geçirmek güzel tamam ama o kadar.Bunuda sonlandırmayayım istersen.Görüşmesem dahamı iyi olur ! Hayır arkadaşlar görüşür.Yapma böyle lütfen değişme,hissetme.Kalbimi çarptırmıyorsun be çocuk.Bana sorular sormayı bırak çünkü canını yakmak istemiyorum.Keyfini kaçırmak istemiyorum.Arama.Sorma.


Çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybetmek istemiyorum.İçindekiler sende kalsın vazgeç bu düşüncelerden.Haberim olsun istemiyorum.Öğrenmek istemiyorum birşeyleri.Sana hiç bir zaman bu cesareti vermedim ben.Hep dostum olan Onur ol.Hepppppp.
(doğa anca buraya yazar kimseler bilmesin,görmesin,O'da.)

4 yorum:

  1. Kızmak.Bazen olacağı vardır ne yapsan da değişmez bu

    YanıtlaSil
  2. Hep erkekler aşık olur, hep kadınlar aynı şeyi söyler...

    YanıtlaSil
  3. Yiitan,evet malesef ama nasıl davrancağımı şaşırıyorum zor oluyo

    stumm,başıma gelmedi ama terside oluyor.. hiç iiyi olmuyooor

    YanıtlaSil
  4. Dostluklar baki olmalı. Duygular karşılıklı olursa bir ahenk yakvalvnıyor. ama tek taraflı ilgi acaba bencillik kavramını içinde barındırabilir mi?

    YanıtlaSil