10 Mayıs 2010 Pazartesi

Pazartesi rutini.

Pazartesi günü dersanem yok hiçte dışarı çıkasım gelmiyor.Bütün gün evin içinde kendimi ordan oraya atıyorum.Yaptığım şeyler sınırlı; ders çalışmak,yemek yapmak/yemek,evi toplamak,nete girmek,kahve içmek vb. Pazartesi rutinim bu.Hazır kahve yapmışım fotoğraf mak. bulmuşum dedim bi şipşaklıyım.O tabaktakiler selanik peksimeti tavsiye ederim çok leziz sert değil bu ağızda dağılanlardan üzümlü alın en güzeli o.

Birazdan Esra gelecek abimin sevgilisi.Özledim vallahi en zamandır görüşmüyoruz kahve içmiyoruz.. Birde anneler günü sebebiyle hediye almıştır çok büyük ihtimal onu getirecektik anneme.Konuşup dertleşiriz artık. Çoğu arkadaşımı kendimden uzaklaştırdığım için böyle sohbet etcek birileri zor bulunuyor.Bu konuyla ilgilide bir ara yazacağım.Var dostlarım varda biri Marmaris'te,biri İstanbul'da,Anıl desen çalışıyor/okuyor,diğerleri lys belasıyla uğraşıyor,biri Manisa'da kalıyor,diğeri Aydın'da..


Yaaa birde Deniz Baykal istifa etmişşşşşşşşşşşşşşş ! Çok şaşırdım ama çooooook ! Ve içim burkuldu.Chp'deki görüş ayrılığını kaldıran oydu çünkü.Şimdi o gitti ve yerine biri gelecek o birini öyle herkes istemeyecek çok zor olacak bundan sonra.. Deniz Baykal''ı sevmiyorum evet ama artıları var.Kemal Kılıçdaroğlu demeyin bana amaaaan.. O adam çok iyi niyetli evet ama liderlik ruhu yok kaldıramaz o Chp genel başkanlığını yeni ve sağlam biri lazım.. bundan sonra işimiz zor dostlar çok zor örümcek ağı gibi ördüler zaten ülkemizi muhalefette gitti ne yaparız zaman gösterecek..

Konudan konuya atlamakta üstüme yoktur.Mutlu günler :)



3 yorum: