15 Mayıs 2010 Cumartesi

üstüsteüstüste


Her şey üstüste gelir hemde herşeyin düzeldiği zamanda herşeyin yolunda gittiği en mutlu anlarda herşey tepetaklak oluverir.. Gücün kalmaz ya bazen ağlarsınn gizlice.. Umudun yoksa ölmüşsündür.Ama aynı zamanda özgürsündür.Bunları ben hissetmesemde anlatacağım olayda geçen kişilerin hissettiğine eminim çok.


Ciciannem var benim annem çalıştığından beni o büyüttü.3tane çocuğu var üstelik hepsiyle kardeş gibi büyüdük yuvarlandık gittik.En küçükleri Sezgin abim.Temmuzda evlenecekti.Hayatı bu kadar çirkinleşmeseydi.8 yıl önce lisede arkadaş kavgası çıkmıştı hatta mahkeme oldu büyüdü ama Sezgin abim suçsuz bulunduğundan dava düştü.Karşı taraf temyize baş vurmuş.Bizimkilerin haberi yok.Davanın tekrar konuşulması gerektiğine karar verilmiş.Sezgin Abim ve 2arkadaşı daha suçlu bulunmuş.Bizimkilerin haberi yok..Ceza para cezasına çevrilmiş.Bizimkilerin haberi yok.İtiraz hakları varmış ama süresi dolmuş.Bizimkilerin haberi yok.Şimdi ise 3yıl 3ay hapis yatmak zorunda başka hiçbir yolu yok.Birsürü avukata birsürü hakime yargıça sormuşlar kaçarı yok. 3yıl 3ay hapis yatacak!


Herkes perişan.Sezgin abim zaten uçmuş bir biçimde sürekli ağlıyor.Nişanlısı çok kötü gitti kızın planları gitti yok oldu.Her şey hazırdı.Gelinliği,çeyizi,evi,halısı,avizelerine kadar HERŞEYİ hazır.Ev kuruldu.Nasıl üzülüyordur kimbilir.. Nolur bundan sonrası hiç bilmiyorum.


Cicim ayrı perişan.Oğlum kapise giriyor ya varmı ötesi diyip duruyor.Ben naparım bundan sonra.. O kadar zor o kadar kötü bir durum ki .. Allah sabır versin .. Çok üzüldüm hallerine ikinci ailem onlar benim..


Birde öz babannem olmasada babanne dediğim insan bıgün ameliyata alındı apar topar şah damarında daralma varmış allahtan durumu iyi gittim gördüm içim rahatladı.Birazdanda cicimlere gideceğim yine..


Anlamassın işte ne olacağını bilemessin kendimizi üzmeye değmeyecek şeyler için yıpratıyoruz.Beterin beteri olacağını düşünmüyoruz.Boşuna demiyoruz hayırlısı olsun diye.boşuna demiyoruz önce sağlık ve huzur diye..Unutuyoruz hepimiz şükretmeyi var olanla yetinmeyi.. Unutuyoruz...

3 yorum:

  1. Yaşamayanın bilemeyeceği anlayamacağı bir durum olsa gerek :/

    Hukuki yollar belki tıkanmamıştır, tıkanmasın da...

    YanıtlaSil
  2. çok üzüldüm..ama herşeyde vardır bir hayır ve şuna inanıyorum ki gün doğmadan neler doğar..yine de bu kadar umutsuz olma tatlım..umarım iyi haberleri de okuruz en kısa zamanda

    YanıtlaSil
  3. hedehödö,malesef tıkanmış sadece adalet bakanlığına dava açılabiliyomuş.. kime kimi şikayet edebiliriz Türkiye'de ?

    angel,inş. herşey girer yoluna bir an önce ama hapisten kaçış yok diyorlar :/ umarım bişeyler çıkar umarım..teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil