30 Ekim 2010 Cumartesi

bütün kızlar toplandıkkk


Benim orada kaldığım yer öğrenci evi aslında pek yurt sayılmaz.3+1 evleri düşünün işte 2,3,4 kişilik 3 oda var.Mutfak,salon,banyo gibi ortak alanlarımız var.Ben 2 kişilik odada kalıyorum Pınar'la.Evler 9 kişilik aslında ama biz 4 kişi kalıyoruz.4daire dolu.Bizim dışımızdaki 3 daire full.Bizim ki niye boş diye sorarsanız ben 2. sınıflarla kaldığım için boş :D çünkü 2.sınıflarla kalmak istemiyorlar.

Diğer odada Güner ve Melek die 2 kız kalıyor. Güner Çorumlu,Melek Uşaklı.İyi kızlar iyi anlaşıyoruz zaten çok anlaşmamıza gerek kalmıyor her şeyi ayrı yaptığımız için.Pınarla ikimiz yapıyoruz yemekti alışverişti falan. Sadece ortak alan temizliğini hep beraber yapıyoruz,faturaları ortaklaşa ödüyoruz.O yüzden sorun çıkmıyor.

Az kişi kalmamıza rağmen bizim ev töbe yarebbim Manukyanın evi gibi.Gelen giden hiç eksik olmaz.Mesela üst dairemiz çok ekşınlı bi daire.Sürekli tartışma olur hiç anlaşamazlar.Elif gelir Evrim'i şikayet eder gider sonra Evrim gelir Elif'i şikayet eder.Sonra Serap gelip ikisinide anlatır durur.Dinlieriz bizde yapmayın ya öyle demeyin biilmem ne etliye sütlüye karışmaz dinleriz sadece yani.

E tabi hep sakinlik olmuyor.Karşı dairemiz hoppa kızlarla dolu.Bi gün bunları polis getirdi eve :D Bi günde erkek arkadaşlarının evine gitmişler(ki bunlar ek yerleştirmeyle gelip 1günde bu kadar samimi arkadaş olupta eve giden tipler)ev sahibide sizi bilmemneler die evden kovmuş bunları.E Kırkağaç gibi bi köyde çekersen altına mini eteği giyersen en baba dekolteyi altına tak tak topukluları.. başka ne bekliyosun ki zaten sen her yeri İzmir mi sanıyosun be güzelim diyesim geliyor tabi.Tamam özünden taviz veremessin birazda başının ağrımaması için uyumlu olman lazım.Ben onlara uymam onlar bana uysun dersen alırsın başına belayı kırkağaçta.

Sonra orda en şikayetçi olduğum şey aynı müzik zevkini paylaştığım 1 insan bilem yok ya :/ Herkes pop mu dinler aman tanrım yani popüler kültür bu olsa gerek.Sayelerinde hepsini ezberledim.Ama ben carnival of rust açıp "ya bu şarkı çok güzel" dediğimde "evet ya ben bayılıyorum" diyen birini görmek için neler vermezdim.

Ama olsun iyi insanların olması bile mükemmel 5bin çeşitte olsalar :)

Sadece ben gitmek istemiyorum.İzmirde kalsam hep.Kendimi bulsam .Ben'i..

1 yorum:

  1. bende ünide anlamıştım dünyanın sadece bana göre olmadıgını. müzik örnegindeki gibi.

    YanıtlaSil