31 Mayıs 2010 Pazartesi

Hızlı Gonzalita İş Başında

Kahve yaptım bir kere daha canım sigara istedi.Ve ben bir kere daha içmedim.1.5 aydır da içmiyorum ama çok canım çekiyor.Paket almıyorum sigara içen arkadaşlarım hep erkek olduğundan dersanede çıkıpta dışarda bi duvarın dibinde sigara içmek çirkin geliyor.Belki saçmadır ama bana göre öyle.
Bazen ciğerlerim duman dolsun istiyorum.Öyle bir nefes çekeyim ki sigaramdan buram buram dolsun içime,her hücreme..Sonra bikere daha ..Yaşayarak ama sanki böyle her duyunla hissederek.Demiştim ya işte benimki keyif içiciliği ciddi ciddi keyif alıyorum uzun süre aralıklarla içtiğimde.1 tanede gayet kesiyor.Ama çok sık içtiğimde olmuyor bu keyif böylesi daha iyi zaten.

Birde bu kahvenin içine nane şekerli sticks erittim.Nane şuruplu gibi oldu kahvem.Şiddetle denemenizi tavsiye ederim.Nane ferahlığı geliyor içtikçe herkes çok beğendi.

Dün limonata yaptım.İtalyanlardan öğrenmiştim.2 kiloya yakın limon sıktım.Parmaklarım uyuştu ve ben onlara acıdım kendime değil.Ama bu limonata farklı.Şekeri az suyla ocakta eritip üstüne limon suyunu döküyorsun sonra bir kaba koyup buzluğa atıyorsun şeker olduğu için donmuyor kar gibi duruyor.Sonra bir kaşık bardağa koyuyorsun soğuk du döküyorsun üstüne karıştır ve mis gibi limonata.İçine nane yaprağı atınca ayrıca lezzetli oluyor buda bir tavsiye tabi.Mesela yazın bize gelenler su yerine buz gibi bir limonata içerler ferah ferah .

Bugün saçlarımı kestireceğim.Yine uzun olacak tabiki kısaltmayacağım ama sağlıklı gözüksün kırıklar gitsin bi uçlar düzleşsin güzel olsun diye.Rutin olanı yapacağım yani.Aslında böyle bir düşünce yoktu ama yarın annemin yıl sonu gösterisi var yani annemin öğrencilerinin .Ee bende izlemeye gideceğim dedim bari böyle olsun.Ama sahne arkası hazırlıklarına bayılıyorum.Onları giydirmeyi çok seviyorum o yüzden gösteriden 2 saat erken gidip onlarla ilgileneceğim ondan öncede dersaneye gitmem lazım dersim var ! Koştur doğa koştur her zaman ki gibi. Birde slayt hazırladım az önce,gösteri başlamadan projeksiyondan izletilecek.Fon müziği olarak Michael Jackson-Man in the Mirror ve Queem-We are the champions'u kullandık.Çok şeker oldu.

Yoğun bir hafta beni bekliyor.Ezberlemem gereken milyon tanede şey var ayrıca...24 saat az geliyor bana bazen inanın.Herkese mutlu haftalar :)


*Face'te orda burda şurda İsrail'e tepki göstermek için Hitler'in sözlerini yazan, profiline fotoğrafını koyan arkadaşlarıma selam ederim, afferin canlarıma. Hitler çok farklı, aynı b.kun laciverti. Sizde çok duyarlısınız, ufkunuz çok geniş. Helal valla.

4 yorum:

  1. Hep nescafe hep nescafe farklı şeyler görmek istiyoruz artık =P

    YanıtlaSil
  2. Ama tatları hep farklı oluyo ki ! Teknoloji yeteri kadar gelişmediğinden göremiyosunuz farkı :p Nane kokusu var bunda diğerlerinde yoktu hem bu daha sütlü :O :))))

    YanıtlaSil
  3. Kendime bu yazıdan sonra bir kahve yaptım doğrusu keyifle...

    YanıtlaSil