19 Temmuz 2010 Pazartesi

Bak yine sinirlendim

İnsanlar her şeye yorum yapar.Seni tanımaz yorum yapar.Seni tanır yorum yapar.Ne düşündüğünü bilmez yorum yapar.İçindekini bilmez yorum yapar.Bence çok fazla konuşuyorsunuz.Çok seviyosunuz her bi bok hakkında yorum yapmayı.Ama ben böyle şeyleri sevmiyorum.Sizin hakkınızdada yorum yapmıyorum.

Mesela birini görür "aaaa ne kadar kilo almışsın" der.Sanane ? Ya da karşısındaki kişi atıyorum ki bronzlaşmıştır."Ayyyy ne biçim olmuşsun kapkara " der egosunu tatmin edememiş insanoğlu.Yani öyle diyeceğine "ne güzel olmuşsun çikolata gibi" desen olmaz yok olmaz.Anlamıyorum ya anlayamayacağımda zaten böyle şeyleri.Neden bi insan bi insana karşı hoş olmayan şeyler söyler ki ? Nedir bu ?

Komşumuz tercihlerimde nereyi yazacağımı sordu.Saydım bende.Yok olmaz İzmir dışı hiç anneni düşünmüyormusun sen kime yetecek okutamaz seni dışarda olmaz öyle şey çıkar aklından onu demesinmi.Cinlerim tepeme geldi.Sanane ya diyesim geldi zor tuttum kendimi.Biz hallettik annemle aramda dedim geçtim. Akşam akşam deli oldum ya. Sevmiyorum işte böyle insanları sevmiyorum.Ben annemi düşünmüyorum sanki.Hadi diyelim düşünmedim ki bu seni niye bu kadar alakadar ediyor anlamış değilim.Sadece kendinize bakın abi siz ya.Aynayı elinize alın.yapmayın böyle şeyler.Vallahide billahide çok fazla sinirleniyorum.

6 yorum:

  1. o yorum işi blog içinde geçerli değil dimi :( he bi de kız annesi olmak zordur annen dışardaki tehlikelerden eğer senin izmir dışına çıkmanı istemiyorsa annene söyle izmir kadar tehlikeli bi yer yoktur he eğer senden gerçekten ayrılmak istemiosa ona da diyeceğim; annen bazı kararlarını etkilemesin bırak da kendi kararlarını kendin ver yoksa aynı benim olaya döner senin olay...

    YanıtlaSil
  2. sen yanlış anladın sanırım :) annem benim dışarda okumama hiçbişey demiyor gönderecek bişey diyen komşumuz :)))

    ve blog için geçerli değil,burası ayrı bi dünya :)

    YanıtlaSil
  3. Sonuna kadar katılıyorum tüm yazdıklarına ama bazen insanlar kıskandıkları için olumsuz eleştirilerde bulunuyorlar.Fazla takmamak gerek desemde ben de çok takıyorum bu durumu.Bi ayakkabı almıştım mesela tam 3 ay bunun için para biriktirdim,biraz tuzluydu fiatı. ama en yakın arkadaşım dediğim kız moralimi bozabilecek tüm yorumlarda bulundu. Ayağını büyük göstermiş,çakmaya benzio vs vs.
    Başardı da moralimi bozmayı,ama daha sonra fakülteden başka arkadaşlarım gelip çok yakıştığını ve fiatını sorduklarında hanfedinin düşen suratını gördüm. Anladım ki kıskanmış (:

    YanıtlaSil
  4. evet fesatlığından yapıyorlar ama neden yapıyorlar anlamıyorummm :))

    YanıtlaSil
  5. İnsanların derdi yorumlarını gerer, sonra da patlama yaşanır böyle katılmamak içten değil.

    YanıtlaSil