18 Temmuz 2010 Pazar

Gün ettik derken günleri.

*Arkadaşlarla sohbet ederken bi erkek arkadaşımın " bi sevgilim olsa..sinemaya gitsek,piknik yapsak,kahvaltıya gitsek,el-ele yürüsek.." demesine acayip şaşırdım.Bu kadar masumsunuz sanki.

*Şu tercihleri yapsak sonra açıklansa.. Ve bende önümüzdeki 4 yılı hangi şehirde geçireceğimi bilsem.. Ya da 2 yılı işte..

*Ece'min nişanı oldu.Hemde o kadar güzel o kadar güzel olduki anlatamam.Oğlan bizim kız bizim modundaydım ben çünkü ; Mesut çocukluk arkadaşım.Ece'mle ondan biraz daha geç tanıştık ama oda 10 yıllık arkadaşım.Gelin ve damatın babaları dendiğinde tüylerim diken diken oldu.Ece'min annesiyle babası ayrı ama Ece'm babasıyla görüşüyor.Babasını nişanına çağırdığı halde gelmedi.Öyle istek yapılıncada Ece'min gözleri doldu,benimde,anneminde,annesininde.. Zor geldi bize bu işte.Ece'me daha zor.
*Nişan günü Mesut'un doğumgünüydü.Ece aldı mikrofonu eline ona bir şarkı söyledi : "doğum günün kutlu olsun sevdiğim ahh sevdiceğim,en kötü gün böyle olsun;tadım, tuzum, canım sevgilim,tanrı bana seni verdi,ölüm bile ayıramazki,bak bu sana sözüm olsun,al bu yürek senin olsun.." diye bi şarkı.Canlarım benim inşallah hep mutlu olurlar :)


*Kızartma yaparken sol omzumun boyun tarafına doğru bir güzel yağ sıçradı.Avuç içi kadar bi yeri yandı.Ama acımadı.Neden acımadı inanın bilmiyorum ya çok garip.Hissetmiyorum heralde artık :))) Kabuk tuttu şimdi .Geçmek üzere.


*Ve ......O çocuğu unuttum gitti ! :)

4 yorum:

  1. sence .....O çocuktan bahsetmiş olman "bir yerlerde" olduğunun kanıtı değilmidir ama?!

    olmayadabilir tabi canım illa olcak değil yani:)

    YanıtlaSil
  2. lal, değil değil rahat konuşabiliyorum onu çünkü.. bide görmüyorum ya hiç,o yüzden olsa gerek :)))

    c3moi,teşekkr edermmm :)))

    YanıtlaSil
  3. göz görmeyince gönül katlanırmış tabi :)) :D

    YanıtlaSil