20 Haziran 2010 Pazar

20 haziran pazar günü bıdısı

Güzel geçen lys-4 sınavımın ardından mutluyum :) Çağrı-Fatih ve ben aynı yerde sınava girdik.Çok iyi oldu bu baya eğlendik.Bugün babalar günüymüş bu bana hiç bişey ifade etmediği gibi hiçte aklıma gelmedi az önce sınavdan çıktım Çağrı söyledi.Hııı iyiiymiş dedim okadar.Ama burdan gerçekten baba gibi davranan tümmm babaların babalar gününü kutlarım :) Sadece biyolojik olanlar hiç üstüne alınmasın :p Ama bi babam olsun isterdim doya doya baba demek isterdim,kendimi yanında evlat hissedeyim değerli hissedeyim isterdim.Benim babam şöyle benim babam böyle demek isterdim.Boşluk olsun istemezdim baba kelimesinin anlamında.Olsunn belki bi gün öyle biri çıkar bende tadını çıkarırım :) Keyifliyim o bile bunu bozamaz.Değmez çünkü.

Şimdi edebiyat çalışma vaktidir.Bugün kendime izin veriyorum.Yarından itibaren edebiyat kitabını yutmaya başlıyorummm!

5 yorum:

  1. Diğer sınavda çuvalladım diye üzülüyordun birde toparladın ne güzel =)

    YanıtlaSil
  2. ama diğeri sayısaldı bu sözel :) yerleşemessem biyerlere yine fena çuvallarım ama :)

    YanıtlaSil
  3. canım benim :) inşallah çok güzel geçer edebiyat sınavın. bol bol ezbere ihtiyacın olacak mı? en azından bizim dönemimizde öyleydi :( 2007'den bahsediyorum :D yaşlandık artık işte.

    çok çok başarılar dilerim sana :)

    YanıtlaSil
  4. evet canım sırf ezber bende şu 5 gün öyle yapıcam işte :) umarım güzel geçer geçmesi gerek ! :)))) teşekkür ederim çok

    YanıtlaSil